Acţiune de sterilizare -a IV-a

Primăria Băile Herculane  anunță că în perioada  12-13 septembrie  2013 se va demara o nouă acțiune de sterilizare a câinilor şi pisicile fără stăpan din orașul nostru. Astfel , ce-a de-a patra campanie de sterilizare organizată de Asociația Propet cu sprijinul Asociației ProDog România în Băile Herculane va începe .Persoanele care doresc să-și castreze animalele de companie   (câini, pisici )sunt rugate să contacteze :ASOCIAȚIA  PROPET  la tel : 0764188188 / 0723890546

Obiectivul principal al aceste acțiuni este de a menține sub control numărul câinilor și pisicilor din Băile Herculane  și, totodată, de a oferi siguranță și confort cetățenilor.Tot în cadrul acestei campanii va fi dat în folosinţă  noul padoc  pe drumul E75, înspre comuna Mehadia , unde vor putea fi adăpostite aprox.300 animalele fără stăpân. Adăpostul va fi dotat cu un serviciu medical de urgenţă şi va respecta toate normele de bunăstare a animalelor. Momentan , actualul centru este aglomerat în urma campaniilor precedente de prindere şi sterilizare a câinilor fără stăpân.

Iubitorii de animale sunt invitați să se alăture campaniei de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân, iar imaginea jalnică a haitelor de câini abandonați, agresivi, călcați de mașini, să devină o amintire.

Autor: Primăria Băile-Herculane

Primăria Băile-Herculane