Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, vizită de lucru în Băile Herculane

Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, efectuează azi, 10.05.2013, o vizită de lucru în oraşul Băile Herculane. Au avut loc atât întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale cât şi cu cei ai mediului de afaceri.

DSCF4004Printre  primele declarații ale acesteia a fost convingerea că principalul său obiectiv în acest mandat este să transforme stațiunea într-o floare. Ministrul Maria Grapini a sesizat și explicat primele probleme cu care se confruntă la momentul actual Băile Herculane și ce anume a dus la scăderea nivelului de prestigiu al stațiunii. Dacă până înainte de Revoluție stațiunea Băile Herculane era arhiplină de turiști, ministrul Maria Grapini a observat o degradare considerabilă a orașului după anul 1989. „Nu mai stăm să căutam vinovați, trebuie să vedem ce facem de acum înainte”, a declarat Maria Grapini.

Deși s-au făcut unele renovări și îmbunătățiri, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, a subliniat că  Băile Herculane este pe lista ministrului, fiind considerat un punct important pe harta țării din punct de vedere turistic. „Herculane este extrem de important, este în planul nostru strategic. ”.

Autor: Primăria Băile-Herculane

Primăria Băile-Herculane

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.